Horeca Crowdfunding Nederland

Nieuwsbrief

Horeca Crowdfunding Nederland is het eerste crowdfunding platform van Nederland dat 'investeerders' in contact brengt met horeca-ondernemers. U kunt al vanaf € 250 euro investeren. De gemiddelde rente varieert van 8% tot 10%. Als investeerder helpt u tevens gepassioneerde en professionele horeca-ondernemers met de realisatie van hun ondernemersambities.

Indien u meer wilt weten over crowdfunding dan kunt u door uitgeverij PS gepubliceerde white paper 'Crowdfunding in de Horeca' downloaden.

Aanmelden nieuwsbrief

Indien u als eerste geïnformeerd wenst te worden over nieuwe projecten die gepubliceerd worden dan kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Inschrijving voor de nieuwsbrief verplicht u tot niets! U wordt uitsluitend als eerste geïnformeerd. 

Mocht u graag een project willen aanmelden voor crowdfunding dan kunt u dit doen via het tabblad 'lenen'


Horeca Crowdfunding Nederland

Horeca Crowdfunding Nederland staat onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten)en heeft een ontheffing 'bemiddeling in opvorderbare gelden' conform de Wet op het financieel toezicht (wft). 

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde) bedrijven. De horeca is bij uitstek een sector waarbij de kredietverstrekking vanuit bancaire instellingen uitzonderlijk moeizaam is, veelal zelfs onmogelijk. De kredietverstrekking richting de horeca dreigt momenteel volledig stil te komen  liggen. Hierdoor komen onderscheidende en interessante startups niet van de grond en dreigen gezonde reeds gevestigde horeca-ondernemingen ook (onterecht) de dupe te worden van de algehele economische malaise. Dit crowdfunding platform brengt investeerders en horeca-ondernemers tot elkaar, zodat de Nederlandse horeca kan blijven innoveren en gepassioneerde, succesvolle horecaconcepten kunnen blijven bestaan.  

Horecacrowdfunding words