Horeca Crowdfunding Nederland


RegistrerenOp deze pagina kunt u zich alvast registreren als potentieel investeerder in toekomstige te plaatsen projecten. Registratie verplicht u tot niets. Het voordeel van voorregistratie is gelegen in het feit dat u bij de eerste investering geen administratieve handelingen meer hoeft te verrichten alvorens uw investering geactiveerd wordt.Persoonlijke gegevens


Horeca Crowdfunding Nederland

Horeca Crowdfunding Nederland staat onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten)en heeft een ontheffing 'bemiddeling in opvorderbare gelden' conform de Wet op het financieel toezicht (wft). 

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde) bedrijven. De horeca is bij uitstek een sector waarbij de kredietverstrekking vanuit bancaire instellingen uitzonderlijk moeizaam is, veelal zelfs onmogelijk. De kredietverstrekking richting de horeca dreigt momenteel volledig stil te komen  liggen. Hierdoor komen onderscheidende en interessante startups niet van de grond en dreigen gezonde reeds gevestigde horeca-ondernemingen ook (onterecht) de dupe te worden van de algehele economische malaise. Dit crowdfunding platform brengt investeerders en horeca-ondernemers tot elkaar, zodat de Nederlandse horeca kan blijven innoveren en gepassioneerde, succesvolle horecaconcepten kunnen blijven bestaan.  

Horecacrowdfunding words