Horeca Crowdfunding Nederland

Team

Het team van Horeca Crowdfunding Nederland wordt o.a. gevormd door de directie (grondleggers) en ervaren horeca-adviseurs. 

HCN

Managing Partners

Mark Tamsma volgde zijn studie aan de International School voor Hospitality Management in Den Haag. Na zijn studie treedt hij in dienst bij de Internationale Accountants- en Adviesorganisatie Deloitte. Zijn carrière binnen Deloitte verloopt voorspoedig. Naast zijn functie als senior managementconsultant Hospitality & Leisure, is hij verantwoordelijk voor de diverse diensten en productontwikkelingen binnen de sector en verantwoordelijk voor het kenniscentrum Horeca & Recreatie. Gedurende zijn carrière (met hem als aanjager) groeit Deloitte tot één van de grootste dienstverleners binnen de horeca. In 2009 besluit hij zijn dienstverband bij Deloitte te beëindigen om zijn competenties en expertise op zelfstandige basis in te gaan zetten. De oprichting van zowel een horeca-adviesbureau en niet veel later een horeca-accountantskantoor zijn enkele initiatieven. Het horeca-adviesbureau is al jaren preferred supplier van zowel Rabobank Nederland en ABN AMRO Bank. Bij bancaire financieringsaanvragen verricht het horeca-adviesbureau haalbaarheidsonderzoeken. Mark Tamsma is eveneens auteur voor diverse horecavakbladen en erkend expert bij journalistieke vraagstukken.

Keimpe Tuinenga heeft zijn studie aan de International School voor Hospitality Management in Den Haag succesvol afgerond. Na vele jaren horeca ervaring opgedaan te hebben voor en tijdens zijn studie, begint hij na zijn studie bij de Eden Hotelgroup als account manager. Hij is daar verantwoordelijk voor de corporate sales, eerst in Amsterdam, later in Rotterdam. Tevens is hij nauw betrokken bij de ontwikkelingen omtrent de eerste verkoop van hotelkamers via internet van de Eden Hotelgroup. In 2004 besluit hij voor zichzelf te beginnen en wordt hij mede-eigenaar van een strandpaviljoen. In 2008 wordt hij mede-oprichter/eigenaar van een nieuw kwalitatief hoogstaand restaurant. Naast de operationele kant van de horeca richt hij zich nu steeds meer op advies en begeleiding van startende ondernemers in de horeca.

Igor Kuijer studeerde aan de Middelbare Hotelschool in Heerlen. Na zijn studie heeft hij vele jaren ervaring opgedaan in de hospitality industrie, nationaal en internationaal. Zijn bestemmingen waren het Caribische gebied, Bahrein en Zwitserland. Weer terug in Nederland werkte hij als F&B Manager bij Sofitel en daarna als General Manager bij de Eden Hotelgroup. Daar was hij verantwoordelijk voor de hotelexploitaties van een hotel in Amsterdam en vervolgens in Zutphen. Hier beklede hij tevens de functie van voorzitter van het MKB Zutphen. Sinds 2008 is hij zelfstandig en runt hij, met Keimpe Tuinenga als compagnon, een succesvol restaurant. Igor zijn passie voor de horeca vertaalt zich in een echte hands-on mentaliteit en staat met al zijn operationele ervaring graag andere horecaondernemers bij met advies en begeleiding.