loading...

Reviews

Reviews

Monique

Echt een top crowdfunding platform. Mooi rendement, aantrekkelijke projecten en tot nu toe in 6,5 jaar geen defaults. Reactie op e-mail is altijd snel en als er iets verkeerd staat is dat snel gecorrigeerd. Het fijne aan dit platform is ook dat je automatisch investeren kan inschakelen zodat je niet strak op de openingstijd klaar hoeft te zitten bij projecten die snel volzitten.

Willem

Om de minimale gevraagde investeringen te spreiden over de verschillende projecten, is het een leuke manier om een passief inkomen te genereren. Het doel is dan ook om aflossing en rente opnieuw te herinvesteren in nieuwe projecten.

Ruben

Via een kennis werd ik gewezen op dit platform. Ik kende het om eerlijk te zijn nog niet. Ik wilde mij vooral aanmelden voor de geborgde leningen. Deze bieden comfort en ook nog een mooie rente. Zolang de spaarrentes veel te laag blijven (helaas) vormen deze projecten voor mij een mooi alternatief.

Arjan Klaassen

HC heeft zich wat mij betreft echt bewezen in de laatste twee jaar. Ondanks alle maatregelen die invloed hadden op de horeca is mijn portefeuille keurig in tact gebleven. Enkele projecten zijn zelfs tijdens de lockdowns vervroegd afgelost. Enige nadeel is dat de projecten snel vol lopen als je geen automatische investering aan hebt geactiveerd. Maar op basis van het vertrouwen dat ze opgebouwd hebben, heb ik dat nu wel gedaan. En dat is erg makkelijk. 2e plus punt is de bereikbaarbaarheid. Ze reageren erg snel op vragen via de mail en dan ook nog van de oprichters zelf.

Martin

Mooie manier om een passief inkomen op te bouwen. Risicospreiding door in meerdere projecten te investeren. HC is een betrouwbare en makkelijk bereikbare partij gebleken; ik investeer al vanaf 2017. Pas 1 project "on hold" (waarvan 95% vd investering is terugbetaald), in al die tijd dat ik investeer (52 projecten)!

Sjaak van Engelen

Leuk platform heb inmiddels 47 projecten met kleine bedragen zo is het risico goed te spreiden. Nu staat er wel het een en ander op hold qua aflossing maar dat gaat weer opgepakt worden. Helaas één bedrijf die het niet gered heeft en waarschijnlijk ik het bedrag daarvan kwijt ben, maar door de spreiding is dat te overzien. Op het bedrag wat nu uitstaat is het een leuke rente.

Olof

Via een kennis werd ik gewezen op dit platform en nu investeer ik al een tijdje. Tijdens de Corona was het wel spannend, omdat de uitbetalingen on hold werden gezet. Nu lopen alle betalingen weer keurig en heb ik ook de rente ontvangen over de bevroren perioden. Ze reageren zeer snel op vragen. Dat geeft mij echt vertrouwen. Dat is bij andere platformen wel anders. Ze zijn niet de grootste, maar dat maakt mij niet veel uit. Klein maar fijn is hier zeker op zijn plaats.

Mariella

Ben erg tevreden. Transparant dashboard. Tuurlijk wat spannender nu net na de Corona tijd. Ben ik wat selectiever geworden. So far lopen alle betalingen nog door. Goed bereikbaar en snel antwoord.

Mohamed el Marajie

Ben zowel lener als investeerder. Projecten en ondernemers worden uitgebreid gescreend en het platform kent zijn sector uitstekend. Platform is zeer selectief, vandaar het lagere aantal projecten, kwaliteit boven kwantiteit.

Michael D.

Leuke projecten. Jammer dat sommigen geen incentives bieden naast de rente. Projecten lopen wel snel vol, waardoor je soms te laat bent. Ze zouden dus meer projecten moeten plaatsen om investeerders niet teleur te stellen. Tegenwoordig zie je de projecten ook ruim van te voren in de Mijn Funding pagina. Dat is wel zo prettig zodat er meer tijd is om te kunnen beoordelen.

Stelios

Ik investeer sinds kort via dit platform. Ik kende het nog niet, maar hoorde hun naam vallen tijdens een bijeenkomst. Ze hebben een mooi track record (gerealiseerd rendement). Ze reageren snel op e-mails en de notariële akten geven mij vertrouwen. Aanrader

Ludianne

Als gepensioneerde investeer ik af en toe bij horecacrowdfunding. Aanvankelijk deed ik dit eigenlijk alleen om een wat beter rendement op spaargeld te krijgen, inmiddels betekent het meer voor me. Eerder stond het geld suf op een rekening en was ik me er nauwelijks van bewust. Nu wordt het a.h.w. rondgepompt en worden er elke maand bedragjes bijgeschreven. Het is hoofdzakelijk mijn eigen geld, maar toch voel ik me een beetje rijker;) Ik ben me bewust van risico’s, maar tot dusver gaat alles gesmeerd. Laatst kreeg ik ook voor het eerst een incentive: een zeer royale van Nomads. Ik ben hier absoluut niet aan begonnen voor de incentives, maar ik merk nu toch dat het me iets doet. Er spreekt erkentelijkheid uit! Daar zat ik niet echt op te wachten, maar ik blijk het toch te waarderen. Ik heb me voorgenomen een extra goede ambassadeur te zijn voor Nomads! Rest me nog te zeggen dat ik de enkele keer dat ik schriftelijk of telefonisch contact zocht met horecacrowdfunding altijd allervriendelijkst en begripvol tegemoet getreden ben. Dit ervoer ik als heel prettig. Nu ik de smaak van de incentives te pakken heb, om in horecatermen te spreken, hoop ik spoedig ook iets van de andere ondernemers te vernemen;) Dan voeg ik nog een ster toe!

Voeg een Review toe

Geef a.u.b. een rating op.