Over ons

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform in Nederland dat zich exclusief richt op de horeca (gelieerde) sector. Horeca Crowdfunding Nederland B.V. is geregistreerd onder Kamer van Koophandelnummer 70083924 te Den Haag. De firmanten betreffen Hoog BV, I.M. Hospitality BV en Hospitality Concept Group BV. Horeca Crowdfunding Nederland heeft een Europese vergunning (ECSPR: European Crowdfunding Service Providors Regulation) en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Team

Het team van Horeca Crowdfunding Nederland wordt o.a. gevormd door de directie (grondleggers) en ervaren horeca-adviseurs.

Managing Partners

Mark Tamsma

Mark Tamsma volgde zijn studie aan de International School voor Hospitality Management in Den Haag. Na zijn studie treedt hij in dienst bij de Internationale Accountants- en Adviesorganisatie Deloitte. In 2009 besluit hij zijn dienstverband bij Deloitte te beëindigen om zijn competenties en expertise op zelfstandige basis in te gaan zetten. De oprichting van zowel een horeca-adviesbureau en niet veel later een horeca-accountantskantoor zijn enkele initiatieven. Het horeca-adviesbureau is preferred supplier van bancaire instellingen bij haalbaarheidsonderzoeken. Mark Tamsma is auteur/columnist, erkend expert bij journalistieke vraagstukken en trainer bij het Sligro Zin Inspiratiecentrum. 

Keimpe TuinengaKeimpe Tuinenga heeft zijn studie aan de International School voor Hospitality Management in Den Haag succesvol afgerond. Na vele jaren horeca ervaring opgedaan te hebben voor en tijdens zijn studie, begint hij na zijn studie bij de Eden Hotelgroup als account manager. Hij is daar verantwoordelijk voor de corporate sales, eerst in Amsterdam, later in Rotterdam. In 2004 besluit hij voor zichzelf te beginnen en wordt hij mede-eigenaar van een strandpaviljoen. In 2008 wordt hij mede-oprichter/eigenaar van een nieuw kwalitatief hoogstaand restaurant. Naast de operationele kant van de horeca richt hij zich nu steeds meer op advies en begeleiding van startende ondernemers in de horeca.

Igor KuijerIgor Kuijer studeerde aan de Middelbare Hotelschool in Heerlen. Na zijn studie heeft hij vele jaren ervaring opgedaan in de hospitality industrie, nationaal en internationaal. Zijn bestemmingen waren het Caribische gebied, Bahrein en Zwitserland. Weer terug in Nederland werkte hij als F&B Manager bij Sofitel en daarna als General Manager bij de Eden Hotelgroup.  Sinds 2008 is hij zelfstandig en heeft hij, met Keimpe Tuinenga als compagnon, o.a. een succesvol restaurant in Den Haag gehad. Igor zijn passie voor de horeca vertaalt zich in een echte hands-on mentaliteit en staat met al zijn operationele ervaring graag andere horecaondernemers bij met advies en begeleiding.