loading...

Restaurant Tribeca Heeze

Restaurant Tribeca Heeze

Project nr.: 112 Financieringsbedrag: € 175.000,–
Bedrijfstype: Twee michelinsterren restaurant Geïnvesteerd: € 175.000,–
Type: Verbouwing Rente per jaar: 7%
Categorie: Looptijd: 60
€ 175.000,– geïnvesteerd
100% gefinancierd
49 investeerders
1jaar geleden
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-13.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-12.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-10.JPG
Tribeca-Heeze-4.JPG
Keukenkamer-Tribeca.JPG
Chef-table-Tribeca.jpg
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-18.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-19.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-21.JPG
IMG-3066.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-13.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-12.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-10.JPG
Tribeca-Heeze-4.JPG
Keukenkamer-Tribeca.JPG
Chef-table-Tribeca.jpg
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-18.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-19.JPG
Tribeca-Heeze-Horeca-Crowdfunding-21.JPG
IMG-3066.JPG

Let op: dit project is op verzoek van de ondernemers eerst exclusief aangeboden aan de gasten van Tribeca. Het project is volgelopen via het eigen (gasten) netwerk.
Recensie HCN: de ondernemers hebben aangetoond dat ze op culinair hoogwaardig niveau opereren. De gepleegde additionele investeringen beoordelen wij als waardevol voor de groei van het concept in dit specifieke segment. Het vastgoed is in eigendom van de familie. De privé-uitgaven van de ondernemers zijn beperkt. Een vier sterrenclassificatie is naar onze mening te rechtvaardigen.

http://vimeo.com/232457416

Restaurant Tribeca (**)

Tribeca opende in augustus 2016 haar deuren, na de overname van Boreas (**). Slechts enkele maanden na de opening ontvangt Tribeca twee Michelinsterren, 18 punten in de GaultMillau-gids en wordt het restaurant de hoogste binnenkomer op plaats 20 in de Lekker500. De toekenning van direct twee Michelinsterren was een unieke prestatie. Vanaf dat moment geniet Tribeca direct landelijke bekendheid. Het aantal couverts (30) was te beperkt om aan de sterk toegenomen vraag te voldoen. Derhalve wordt begin 2017 geïnvesteerd in de realisatie van 'De Keukenkamer'. Een uniek concept waarbij de gasten letterlijk in de keuken kunnen plaatsnemen. Aanvullend wordt een stuk grond gepacht, waar Tribeca start met het verbouwen van eigen groenten. Recent is Tribeca gestart met een uniek concept onder de noemer 'At The Chef's Table', waarbij collegae sterrenchefs exclusief komen koken in Tribeca. 

De ondernemer(s)

Wij zijn Jan Sobecki en Claudia Heuts. Jan Sobecki ontwikkelde zijn vaardigheden internationaal bij o.a. Restaurant Ledoyen(***) en Drouant (*) in Parijs. In 2008 start Jan bij Chapeau (**) als chefkok en realiseert daar met zijn team twee Michelinsterren. In 2014 wordt Jan Sobecki uitgeroepen tot chef van het jaar. Claudia Heuts heeft eveneens een ruime staat van dienst. Zij werkte in verschillende sterrenzaken nationaal. Na elkaar al een geruime tijd te kennen, gaan Jan en Claudia in 2014 samenwerken bij Chapeau (**). Jan en Claudia droomden al jaren van een eigen innovatief restaurant concept op het culinaire top niveau. In 2016 krijgen ze opnieuw de kans om Boreas over te nemen en hier hun eigen visie op los te laten. Zij hebben de ambitie om met Tribeca de komende 20 jaar te opereren in de Nederlandse Top Gastronomie. Een volle zaak met een gemoedelijke sfeer en eerlijke prijzen. Met visioenen in de toekomst met betrekking tot gastvrijheid, eten en drinken en promotie. Geen verplichte menu's met beperkte à la carte mogelijkheden! Een restaurant zoals een restaurant ooit bedoeld is, waar de keuze aan de gast wordt overgelaten. Een restaurant op het hoogste niveau maar wel met een 'laagdrempelig' karakter. Michelin 2.0!

De financiering

De financiering is bestemd voor herfinanciering van de de gepleegde investeringen in de realisatie van 'De Keukenkamer', de moestuin en de wijnvoorrraad. Het leeuwendeel van de investeringen is momenteel gefinancierd door de leveranciers. Wij zetten deze investeringen graag om in een langlopende lening. De totale langlopende financieringsbehoefte bedraagt € 175.000. 

De verwachtingen

Na de opening van De Keukenkamer is de omzet met 30% gestegen. De ondernemers wonen boven de zaak. Het volledige pand (woning en bedrijfsruimte) is privé eigendom. De geprognosticeerde kasstroom is voldoende om aan de langlopende financieringsverplichtingen te voldoen.

Crowdfunding

Wij hebben bij de start van ons restaurant al deels (bewust) crowdfunding ingezet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze investeerders ook daadwerkelijk onze gasten worden. Dat blijkt in de praktijk ook het geval. Wij hebben al veel investeerders persoonlijk mogen begroeten. Crowdfunding is het nieuwe financieren. Met deze nieuwe crowdfundingcampagne hopen wij de betrokkenheid van onze gasten verder te versterken. Deze manier van financiering past bij onze eigen ambitie om in ons segment continu te innoveren.

Incentives

Wij bieden onze investeerders naast een mooie rentevergoeding ook graag iets extra's:

Investeringen van € 1.000 - € 5.000 worden beloond met een compleet verzorgde 3 gangen lunch (exclusief dranken) op een nader te overleggen zaterdagmiddag.

Investeringen vanaf € 5.000 ontvangen een exclusieve uitnodiging voor een compleet verzorgde culinaire (6 gangen) lunch inclusief dranken in De Keukenkamer. Deze lunch wordt verzorgd speciaal voor de investeerders. Afhankelijk van het aantal investeerders worden verschillende dagen gepland.

Meer informatie:

Facebook  Instagram  Website

CVR Magazine  Misset Horeca  Gault Millau  NRC 

Datum Geïnvesteerd bedrag
29 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 1.500,–
28 oktober 2017 € 1.500,–
28 oktober 2017 € 1.500,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 5.500,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 2.500,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 500,–
28 oktober 2017 € 10.000,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 5.250,–
28 oktober 2017 € 5.250,–
28 oktober 2017 € 5.500,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 5.250,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 1.500,–
28 oktober 2017 € 5.250,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 500,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 1.500,–
28 oktober 2017 € 500,–
28 oktober 2017 € 5.250,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 7.500,–
28 oktober 2017 € 5.250,–
28 oktober 2017 € 3.000,–
28 oktober 2017 € 5.500,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 1.250,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 1.000,–
28 oktober 2017 € 9.000,–
28 oktober 2017 € 5.500,–
28 oktober 2017 € 5.500,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 5.000,–
28 oktober 2017 € 3.000,–
28 oktober 2017 € 750,–