loading...

SNCKBR Amsterdam

SNCKBR Amsterdam

Project nr.: 64 Financieringsbedrag: € 266.000,00
Bedrijfstype: Café restaurant Geïnvesteerd: € 266.000,00
Type: Uitbreiding formule Rente per jaar: 8%
Categorie: Looptijd annuiteit: 48 mnd
€ 266.000,00 geïnvesteerd
100% gefinancierd
168 investeerders
3jaar geleden
SNCKBR-crowdfunding-HCN.JPG
HCN-SNCKBR-1.JPG
SNCKBR-HCN-4.JPG
SNCKBR-crowdfunding-HCN.JPG
HCN-SNCKBR-1.JPG
SNCKBR-HCN-4.JPG

Recensie HCN: de ondernemers achter het SNCKBR concept hebben ruime ervaring in de horeca. De eerste vestiging van SNCKBR draait uitstekend en haalt nog steeds dagelijks de pers. De investering beoordelen wij in relatie tot de uitstraling van het concept als marktconform. Er wordt geen overname betaald en de huursom is bedrijfseconomisch gezien uitstekend. De ondernemers zijn hoofdelijk aansprakelijk en HCN heeft de verpanding op de inventaris. Derhalve is een 5 sterrenclassificatie o.i. te rechtvaardigen.

Persbericht Horeca Entree

Persbericht Culi Amsterdam 

SNCKBR Crowdfunding

Het concept

Healthy cheating, dat is waarvoor SNCKBR staat. Een gezonde 'snackbar' waar je in het weekend tot wel 3.00 uur ’s nachts terecht kunt voor een gezonde frikandel speciaal, een speltpita met kipshoarma of een low fat pizza met gemarineerde zalm. Snacks waar geen frituurpan aan te pas komt en waarbij juist de focus ligt op pure en biologische ingrediënten met zo min mogelijk calorieën. Comfort food zónder schuldgevoel dus. Ook wanneer je zin hebt in een gezond ontbijt, een gezellige lunch of een verantwoorde borrel.

SNCKBR maakt met duurzame ingrediënten comfort food dat finger licking good en matig in vet is, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch. SNCKBR blijft altijd vrij van bullshit. Het comfort food is zelfs niet bereid in een omgeving waar bullshit verwerkt wordt. Dito voor onze cocktails. It’s the good, the bad and the healthy. Gewoon gezond, zonder poespas en voor een brede doelgroep: Carnivoren, veganisten en gewoon healthy hipsters. Een plek waar je dus met een gerust hart kunt 'zondigen' en dat zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds! Sta niet vreemd te kijken als er onverwachts en spontaan een dj muziek begint te draaien.

De eerste vestiging is eind februari 2016 geopend in de Van Woustraat (34-36). De verbouwing en opening van deze Snackbar zonder klinkers is evenwel niet onopgemerkt gebleven. Reeds maanden werd gespeculeerd over hetgeen er achter de ramen zou gaan komen. Na de opening is het concept een groot succes gebleken. Een volle zaak en soms zelfs rijen voor de deur. SNCKBR wenst het concept nu verder uit te bouwen. De 2e vestiging in Amsterdam (Kinkerstraat) gaat nog dit jaar open en op de planning staan nieuwe vestigingen in de andere grote steden. SNCKBR wenst deze uitbreiding graag te doen door haar gasten de mogelijkheid te geven te investeren. 

Voor meer informatie: bezoek onze website, FB pagina of Instagram. Op onze FB pagina staan ook de puclicaties van Foodies, Foodbloggers etc.

De ondernemers

SNCKBR wordt geëxploiteerd vanuit SNCKBR BV met vier ras horecaondernemers achter het stuur.  

Melle Schellekens, Melle is een hospitality consultant en heeft veel ervaring in het opzetten van hotels, restaurants en bars (Apollo Hotel laatstelijk) en het opzetten van horeca locaties.

Marco van Velthooven, Marco bezit diverse bars, restaurants en een nachtclub (Club Rex) in de omgeving van het Gooi.

Sander de Klerk, Sander is een professionele horecavakman; eveneens oorspronkelijk uit ’t Gooi. Momenteel geeft hij leiding aan diverse horeca ondernemingen in Amsterdam en is hij eveneens b2b consultant voor diverse horeca aangelegenheden in Amsterdam. 

Allon Kijl, van huis uit is Allon advocaat in Amsterdam en hij bedient alle creatieve industrieën waaronder de evenementen- en de horeca-industrie. Samen met Sander de Klerk is hij 2 jaar geleden in een mooi horecaproject gestapt in Amsterdam, dat momenteel heel succesvol is.  

Als groep bezitten wij veel horeca kennis en power en hebben wij samen het fantastische SNCKBR concept ontwikkeld. Wij achten het concept ook zeer geschikt voor de locatie die wij gehuurd hebben in de Kinkerstraat. Dit wordt dan de tweede vestiging na de Van Woustraat, die een vliegende start heeft gekend. Die lijn willen wij graag doortrekken naar de Kinkerstraat. Wij verwachten in de Kinkerstraat, gelijk aan de Van Woustraat, een jaaromzet te realiseren van boven de miljoen euro.

De winstgevendheid van de onderneming in de Van Woustraat is prima op orde en het concept heeft zich daar inmiddels bewezen. Wij rekenen vanaf de start in de Kinkerstraat op hoge bezoekersaantallen doordat wij nu ook al een hoge interactie online hebben met onze fans. Wij zie een duidelijke groei van alle factoren die een horecaonderneming succesvol maken (omzet, online engagement, bezoekers)

Wij staan erom bekend als horecaondernemers dat wij service hoog in het vaandel hebben staan. Onze leiding op de locatie en ook de bediening opereert vanuit het horecahart. Al onze medewerkers worden getraind op het verlenen van uitmuntende service, maar ook op het leveren van een commerciële prestatie. Ons personeel is altijd correct en representatief. Onze keuken staat onder leiding van een hele sterke en ervaren executive chef-kok die de smaak, kwaliteit en de inkoop goed monitort. Hij waakt in de keuken over ons concept.

De financiering 

De financiering is vooral bedoeld voor de verbouwing en inrichting van de locatie in de Kinkerstraat. De totale verbouwing en inrichting gaat € 275.000 kosten. De totale financieringsbehoefte (BTW voorfinanciering, huurwaarborg, voorraden e.d.) bedraagt afgerond € 380.000. Zelf brengen wij afgerond € 114.000 in. Er resteert dan dus nog € 266.000 euro.

De vooruitzichten 

De vooruitzichten voor de korte en ook de lange termijn voor SNCKBR als concept, maar ook voor de afzonderlijke locaties, zijn zeer goed. De locatie aan de Kinkerstraat ligt perfect. De omgeving is een hele aangename en succesvolle horecaomgeving aan het worden met De Foodhallen als ultieme publiekstrekker. De buurt is hard op weg een nieuwe De Pijp te worden van Amsterdam, voor zover het niet al aan de orde is. De omgeving kan verder ook rekenen op een groeiende hoeveelheid toeristen en een sterke lokale (en horecabehoeftige) bevolkingsgroep.

Crowdfunding 

Omdat wij snel over liquiditeit wilden beschikken, zijn wij dit keer naar Horeca Crowdfunding gegaan en niet naar onze eigen bank. Maar los van de uitmuntende service van Horeca Crowdfunding, is het vooral een prachtige kans voor onze gasten om een investering te kunnen doen in een formule die zij al omarmt hebben en dat tegen een zeer aantrekkelijke rente. Tegelijkertijd wordt er betrokkenheid gecreëerd en profiteren onze fans van ons succes, dit lijkt ons een win-win situatie. Dan is de keuze voor crowdfunding snel gemaakt. Gelet op de financiële vooruitzichten zijn wij er heilig van overtuigd dat wij de lening die wij via Horeca Crowdfunding verkrijgen binnen 5 jaar terug kunnen voldoen met een mooi rendement.

Voor investeerders

Wij bieden al onze investeerders 10% korting op elk bezoek aan onze vestiging(en). Daarnaast nodigen wij al onze investeerders uit voor de opening van de nieuwe vestiging.

 

Datum Geïnvesteerd bedrag
18 oktober 2018 € 500,00
14 mei 2016 € 500,00
14 mei 2016 € 500,00
14 mei 2016 € 1.000,00
14 mei 2016 € 5.000,00
14 mei 2016 € 1.000,00
14 mei 2016 € 250,00
14 mei 2016 € 250,00
14 mei 2016 € 10.000,00
14 mei 2016 € 250,00
14 mei 2016 € 250,00
14 mei 2016 € 2.000,00
14 mei 2016 € 3.000,00
14 mei 2016 € 1.750,00
13 mei 2016 € 500,00
13 mei 2016 € 500,00
13 mei 2016 € 500,00
13 mei 2016 € 5.000,00
13 mei 2016 € 3.750,00
13 mei 2016 € 250,00
13 mei 2016 € 10.000,00
13 mei 2016 € 250,00
13 mei 2016 € 250,00
13 mei 2016 € 500,00
13 mei 2016 € 1.000,00
13 mei 2016 € 1.000,00
13 mei 2016 € 750,00
13 mei 2016 € 250,00
13 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 1.000,00
12 mei 2016 € 500,00
12 mei 2016 € 250,00
12 mei 2016 € 750,00
11 mei 2016 € 750,00
11 mei 2016 € 2.000,00
11 mei 2016 € 1.500,00
11 mei 2016 € 1.250,00
11 mei 2016 € 250,00
11 mei 2016 € 10.000,00
11 mei 2016 € 500,00
11 mei 2016 € 250,00
11 mei 2016 € 1.000,00
11 mei 2016 € 10.000,00
11 mei 2016 € 5.000,00
11 mei 2016 € 1.000,00
11 mei 2016 € 500,00
11 mei 2016 € 1.500,00
11 mei 2016 € 1.250,00
11 mei 2016 € 5.000,00
11 mei 2016 € 3.000,00
11 mei 2016 € 500,00
11 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 750,00
10 mei 2016 € 250,00
10 mei 2016 € 750,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 2.500,00
10 mei 2016 € 1.500,00
10 mei 2016 € 750,00
10 mei 2016 € 5.000,00
10 mei 2016 € 1.500,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 250,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 2.500,00
10 mei 2016 € 3.000,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 10.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 5.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 2.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 250,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 250,00
10 mei 2016 € 1.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 750,00
10 mei 2016 € 4.000,00
10 mei 2016 € 10.000,00
10 mei 2016 € 30.000,00
10 mei 2016 € 500,00
10 mei 2016 € 2.000,00
10 mei 2016 € 1.000,00
9 mei 2016 € 250,00
9 mei 2016 € 250,00
9 mei 2016 € 1.500,00
7 mei 2016 € 250,00
6 mei 2016 € 750,00
6 mei 2016 € 1.000,00
6 mei 2016 € 500,00
5 mei 2016 € 250,00
5 mei 2016 € 5.000,00
4 mei 2016 € 1.000,00
4 mei 2016 € 1.000,00
4 mei 2016 € 2.500,00
4 mei 2016 € 1.000,00
4 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 750,00
3 mei 2016 € 2.000,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 1.500,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 2.500,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 500,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 2.000,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 250,00
3 mei 2016 € 1.000,00
3 mei 2016 € 750,00
3 mei 2016 € 5.000,00
2 mei 2016 € 5.000,00
2 mei 2016 € 5.000,00
2 mei 2016 € 500,00
2 mei 2016 € 250,00
2 mei 2016 € 250,00
2 mei 2016 € 2.000,00
2 mei 2016 € 250,00
2 mei 2016 € 1.000,00
2 mei 2016 € 750,00
2 mei 2016 € 500,00
2 mei 2016 € 500,00
2 mei 2016 € 750,00
2 mei 2016 € 1.000,00
2 mei 2016 € 1.000,00